Friday, January 2, 2009


....winter thoughts~inside monolog...is this love?



Te-ai intrebat vreodata de ce e asa de liniste iarna?Cand fulgi zboara linistiti purtati de vant, cand totul pare atat de pur...o mare de puritate imi incanta inima si simt cum fiecare atingere a fulgilor de nea se opreste pe sufletul meu.
...te-ai intrebat vreodata de ce copacii incarcati cu nea nu-si scutura crengile...te-ai intrebat de ce iarna iti aduce atata bucurie in suflet?!

Seara se lasa incetu-incetu' si toate luminile blande se aprind, palpaie in departare ca un apus tarziu de soare.Totu-i sclipitor si lumea-ti pare ca se oglindeste ca intr-un lac inghetat.
Prin fereastra camerei adie spiritul iernii si cu cat te racoreste cu atat mai mult simti ca iubesti.Simti ca traiesti...lumea e un loc de nedescris, visele sunt realitate si chiar de-ar fi sa zbori, flugi de nea te opresc in loc si te colinda cu dragoste.
Iarna simti cum pluteste fericirea-n aer, auzi glasuri zglobi de copii chemandu-te la joaca, vezi fericire in sclipirea ochilor lor si zambetul lor inghetat tremura usor ca o emotie trezita din visare.
E timpul sa te ridici si sa iesi afara...cuprinde frumusetea in ochii si fericirea in brate.Deschide-ti sufletul si ofera si celorlati din visele si dorintele tale.Lasa-te purtat de vantul care-ti saruta obrazul atunci cand tie greu si imagineaza-ti lumea ca o cutie transparenta.
Exista lucruri care nu se pot cumpara...nici nu incerca macar!Nu simti cum trec clipele pe langa tine si tu le ignori si nici macar nu te uiti inapoi?!De-ai putea pentru o secunda sa opresti lumea si sa cuprinzi toata suflarea, de-ai putea sa-mi strangi mana si sa-mi iei toata durerea...ti-as simti pulsul si fiecare vibratie a sufletului tau, fiecare sentiment care te petrece atunci cand simti ca traiesti cu adevarat...atunci cand iubesti~
Lasa iarna sa te intampine cu fericire...lucrurile simple sa-ti umple jumatatea, lasa iarna sa te aduca la mine...iar bratele mele caldura-ti vor aduce atunci cand fulgi de nea te vor acoperi...

Suferim din dragoste, radem din dragoste, ne nastem din dragoste...iubim din dorinta de a fi iubiti, de-a fi protejati si de a proteja~

No comments: